День дарування книжок

14 лютого – Міжнародний день дарування книжок (International Book Giving Day)!

Основна мета цього свята полягає в тому, щоб надихнути людей подарувати якомога більше книжок.

Сьогодні ми щиро дякуємо нашим постійним благодійникам. Впевнені, що дарувати книжки так само приємно, як і отримувати їх.

Тож висловлюємо своє щире захоплення і велику подяку нашому Високопреосвященному Архиєпископу і Митрополиту Володимиру Війтишину, ректору Академії, митрофорному протиієрею Олександру Левицькому, проректору з навчально-методичної роботи, протоієрею Андрію Чорненку, доценту кафедри богослов’я, митрофорному протиієрею Олегу Каськіву, старшому викладачеві кафедри богослов’я, протоієрею Тарасу Огару, кандидату мистецтвознавства, доценту Ірині Ярошенко та іншим. Це далеко не всі наші дарувальники. Але ми з приємністю стверджуємо, що всі цінні дарунки стали окрасою нашого фонду і посідають почесне місце як джерело для наукових досліджень. Щиро тішимося, що книжкові пам’ятки відтепер будуть зберігатися в бібліотечних умовах, відкриті для нових досліджень і просвітницької діяльності.

Отож, якщо Ви подаруєте книги бібліотеці, то вони стануть доступні багатьом читачам! Тому звертаємося до Вас з проханням, якщо маєте вдома цікаві книжки, які вже прочитали – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці! Ми впевнені, якщо цю добру справу зробить кожен, багатшим стане не тільки світ, а й наш бібліотечний фонд!!!

Не залишайтесь байдужими!Добрі справи завжди робити приємно!!!

 

Іванна Стрихар
Директор бібліотеки