Відбулося засідання Вченої ради

27 березня відбулося чергове засідання Вченої ради Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

На порядку денному було ряд питань, зокрема: про затвердження «Положення про організацію наукової роботи в ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого» і «Положення про організацію навчального процесу в ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого», обговорення та затвердження установчих документів і планів роботи науково-дослідних інститутів Академії, обговорення та рекомендація до друку Наукового вісника «Добрий Пастир», про оновлення складу редколегії Наукового вісника «Добрий Пастир», обговорення та затвердження «Положення про Наукове товариство студентів, аспірантів і молодих вчених» Академії та Плану роботи Наукового товариства, про організацію роботи Приймальної комісії, про затвердження нової редакції Правил прийому, про підсумки педагогічно-виробничої практики, про формування органів студентського самоврядування і затвердження «Положення про студентське самоврядування», про розробку навчально-методичних комплексів, про затвердження бланку обхідного листа для студентів Академії, про організацію і проведення профорієнтаційної роботи та інформування про діяльність Академії.

На початку засідання ректор, доктор митрофорний протоієрей Олександр Левицький повідомив про те, що Міністерство юстиції України видало свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації – «Науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого УГКЦ «Добрий Пастир». Богослов’я. Філософія. Історія».

Під час засідання члени Вченої ради заслухали доповіді щодо зазначених питань, обмінялися думками, висловили свої пропозиції та прийняли ухвали щодо кожного питання. Акцентовано увагу на тому, що активно триває профорієнтаційна робота з метою належної організації вступної кампанії.

Іванна Стрихар