Проректор Академії взяв участь у зборах протопресвітерів

В понеділок, 8 квітня, за доручення ректора Академії митрофорного протоієрея Олександра Левицького, проректор з наукової роботи Олег Білоус взяв участь в зборах протопресвітерів Івано-Франківської архиєпархії.

Олег Білоус виступив перед учасниками зборів із презентацією Академії, розповів про особливості вступної кампанії. Наголосив, що навчальний заклад отримав від Міністерства освіти і науки України ліцензію на підготовку бакалаврів і магістрів. Зокрема, на бакалаврат можна вступати за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, а на магістратуру мають право вступати випускники будь-яких спеціальностей бакалаврату. Це, як наголосив проректор, значно розширює можливості надання і отримання освітніх послуг в регіоні.

Олег Білоус також відповів на запитання присутніх, передав для деканатів рекламні профорієнтаційні матеріали про Академію і закликав до тісної співпраці всіх священнослужителів архиєпархії.

У своєму виступі Митрополит Володимир Війтишин підкреслив важливість і необхідність функціонування і розвитку Академії на кращих українських та світових освітніх і наукових традиціях задля підготовки фахівців нової генерації.

 

Прес-центр ІФА
Фото: Дмитро Дем’янів