Студент Академії - переможець літературного конкурсу

Міжнародний літературний конкурс «Життя - Life», якиц проводиться щорічно у форматі «Україна-Світ» був започаткований Навчально-науковим інститутом права Національного університету водного господарства та природокористування і здійснюється за сприяння Рівненської організації Національної спілки письменників України та громадської організації «ЛІТЕКО».

Метою конкурсу є забезпечити входження України до світового інформаційного простору через культурну дипломатію, зміцнити культурологічні зв'язки і поглибити взаєморозуміння між громадянами України та представниками міжнародної спільноти, звертаючись до загальнолюдських фундаментальних цінностей.

Завданнями конкурсу є популяризувати літературні твори письменників, власну авторську поезію та прозу, виявляти мистецькі та літературні таланти у різних країнах світу, а також сприяти обміну досвідом та духовно-естетичному збагаченню учасників.

Серед переможців цьогорічного конкурсу є студент четвертого курсу Академії Івана Золотоустого Віталій-Іван Худзік, який нагороджений дипломом ІІ ступеня.

Він подав на конкурс відео у кліповому форматі із авторським текстом. Робота набрала більше 450 тисяч переглядів та тисячі лайків і коментарів у Фейсбуці, обʼєднавши українців по всьому світу. Люди, що знаходяться за сотні кілометрів від рідного дому завдяки відео нашого студента відчувають голос зраненого українського народу, який просить Бога про перемогу України над вогорогм!

Переможну працю можна переглянути за посиланням - ТУТ.

Щиро вітаємо Віталія із перемогою Міжнародного рівня та бажаємо успіхів!

Інфо-центр ІФА