Дипломи з відзнакою нашим випускникам

11 липня ректор Івана Франківської Академії Івана Золотоустого митрофорний протоієрей, професор Олег Каськів зустрівся із відмінниками-випускниками першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Богослов’я» – бр. Худзіком Віталієм, бр. Кровіцьким Романом і бр. Мужиком Ростиславом та особисто вручив їм дипломи з відзнакою.

Отець-ректор зазначив, що цей диплом є «квитком» у широкий світ наукової діяльності та офіційним документом, що засвідчує рясність плодів наполегливої праці та навчання кожного зокрема. Також отець Олег побажав студентам не зупинятися на досягнутому, а продовжувати своє самовдосконалення через постійне навчання та виховання задля утвердження класичної філософсько-богословської освіти, яка вже близько як тисячу років служить духовно-моральним стержнем київського християнства.

Ректор о. Олег Каськів побажав студентам успішного завершення вступної кампанії на освітньо-кваліфікаційний рівень «Магістр» та подякував їм за активну громадську позицію в сучасних реаліях України та заохотив кожного із них своїм прикладом демонструвати стійкість та незламність українського народу в будь-яких невигодах, адже навіть у такий важкий час відбувається зростання та формація нової генерації нашої нації.

Інфо-центр ІФА