ПРИВІТАННЯ

Всі студенти та науково-педагогічна спільнота, щиро вітають нашого академічного наставника Високодостойного Отця-Ректора, доктора наук з богослов’я, професора кафедри богослов’я, митрофорного протоієрея ОЛЕГА КАСЬКІВА з Днeм нарoджeння!

З цієї нагоди, від усього серця, бажаємо нашому Всечесному Іменинникові святих небесних покровителів та добрих земних радників у звершенні місії ректорства, розсудливості святих мужів та проводу Божої мудрості у прийнятті складних рішень, апостольської ревності та наснаги Святих Отців  у науково-педагогічній і душпастирській праці, а особливо звершення усіх цих надій та сподівань, які сьогодні огортають кожне українське серце: миру та добра в нашому рідному краю.

У цьому 2023/2024 навчальному році  звершується у житті проф. о. Олега Каськіва ще один знаменний ювілей: 25-РІЧЧЯ ВИКЛАДАЦЬКОЇ ПРАЦІ на науково-педагогічній ниві.

Вітаємо Вельмишанованого Ювіляра також з цією визначною подією та бажаємо осягнення повноти пізнання Божої мудрості, здобуття нових наукових вершин у царині богослов'я, ангельських сил для духовного служіння студентам та натхнення Святого Духа у звершенні місії навчання Божих істин і церковних канонів.

Vivat, crescat, floreat.

НА МНОГАЯ І БЛАГАЯ ЛІТА!

З повагою та щирими побажаннями,
АКАДЕМІЧНА СПІЛЬНОТА