День відкритих дверей

Сьогодні, 9 травня, в Івано-Франківському Богословському Університеті імені св. Івана Золотоустого та Духовній Семінарії ім. свщмч. Йосафата відбувся «День відкритих дверей». Метою цього заходу є ознайомлення юнаків, які цього року бажають вступити до ІФБУ та ІФДС із навчанням, життям, формаційним процесом та побутом семінарійної спільноти.

«День відкритих дверей» розпочався із молебню до Богородиці. Ректор семінарії, митр. прот. Олег Каськів у своєму слові до абітурієнтів, наголосив на важливості священичого покликання  у XXI ст.

По завершенню молебню всі присутні піднялися в конференц зал навчального корпусу Архієпархії, де Ректор Івано-Франківського Богословського Університету, протоієрей Олександр Левицький, ознайомив присутніх із детальними умовами вступу і які для цього потрібні документи.

Відтак, гості мали змогу взяти участь в екскурсії, організованій для них, впродовж якої ознайомилися із навчальними аудиторіями ІФБУ, університетською науковою бібліотекою, конференційним залом та станом реконструкції семінарії.

Інфо-центр ІФБУ