Викладач та студенти академії взяли участь у науковій конференції

У четвер, 12 вересня, викладач кафедри богослов'я, прот. д-р. Віталій Козінчук, та студенти I курсу магістратури Тарас Котик, Володимир Бурдиляк, Нагорняк Дмитро взяли участь у науковій конференції «Державне управління та державна політика в контексті європейської інтеграції та національної безпеки», яка відбулася у Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську.

Під час конференції порушувалися тематика міжнародної безпеки, інтонаційних процесів, викликів для Польщі та України, налагодження міжнародного співробітництва та інші проблемами, пов’язані із ними. 

На конференції прот. Віталій Козінчук виступив із доповіддю на тему «Апологетика сучасного вітчизняного сакрального мистецтва в період російської військової агресії проти України», під час якої розкрив значення сакрального мистецтва у сучасних обставинах.

Студенти I курсу магістратури виступили із темою «Вчення Католицької Церкви про мир та його співвідношення із сучасним поняттям міжнародної безпеки», у якій розкрили погляди Католицької Церкви на мир та війну, а також про їхню реалізацію у системі міжнародної безпеки.

Доповідачі вичерпно розкривали обрані тематики та давали ґрунтовні відповіді на запитання, які цікавили аудиторію.

Тарас Котик
Інфо-центр Академії