Педагогічна рада

18 червня 2015 року в конференц-залі навчального корпусу Богословського Університету Івано-Франківської Архієпархії відбулася підсумкова педагогічна рада професорсько-викладацького складу.

Засідання розпочалося спільною молитвою і благословенням Митрополита Івано-Франківського Кир ВОЛОДИМИРА Війтишина.

Ректор ІФБУ прот. д-р Олександр Левицький у своєму вступному слові відзначив, що 2014-2015 навчальний рік, незважаючи на напружений графік пройшов досить успішно. Була озвучена коротка статистична інформація про кількість студентів на цей час, кількість факультетів, кафедр, інститутів. Також Ректор ІФБУ коротко розповів про реформу навчальної програми, яка буде стосуватися всіх богословських навчальних закладів України, і яка буде затверджена на Патріаршому Соборі Української Греко-Католицької Церкви у вересні цього року.

Віце-ректор з навчальної частини, о. Борис Гобир, наголосив, що незважаючи на не зовсім зручний для викладачів та студентів 2014-2015 навчальний рік, професорсько-викладацькому складу Богословського Університету вдалося виконати всю програму, котра вимагалася.

Опісля слово надали віце-ректору з наукової роботи о. д-ру Річарду Горбаню, котрий найперше висловив щиру вдячність Митрополиту за повсякчасну підтримку Університету, а також подякував усьому професорсько-викладацькому складу за успішне завершення 2014-2015 навчального року. Також о. Річард коротко розповів про наукові здобутки нашого Університету, котрих є чимало.

Наступний виступ отримала с. Георгія, декан Катехитично-Педагогічного факультету, яка розповіла про діяльність даного факультету, подякувала всім викладачам за плідну співпрацю.

На завершення Митрополит Володимир подякував усім викладачам за пройдений навчальний рік: "...Дякую вам, що ваші рамена були сильні, що ви витримали і негативну і позитивну критику... у цьому навчальному році...".

Інфо-центр ІФБУ