Від мікрокосмосу до макрокосмосу: біоетичні та екологічні виклики і християнські відповіді

У межах програми «Християнин перед суспільними викликами часу» Кафедра богослов'я Українського католицького університету спільно з Івано-Франківським богословським університетом та Бюро УГКЦ з питань екології організовують дводенний біоетично-екологічний модуль в Івано-Франківську.

27-28 травня учасники семінару-тренінгу «Від мікрокосмосу до макрокосмосу: біоетичні та екологічні виклики і християнські відповіді» матимуть нагоду системно застановитися над основними біоетичними викликами сучасності та загрозами для гідності людського життя (проблема аборту, штучного запліднення, контрацепції, самогубства, евтаназії, трансплантації органів та ін.), а також конфронтуватися з екологічними проблемами України та всієї планети, подискутувати над питанням збереження довкілля, отримати практичні поради щодо збереження природної енергії, зменшення відходів та екологізації повсякденного життя.

Окрім того, під час програми відбудеться майстер-клас: «Майстерня енергоефективності та бережливого ставлення до природи». Учасники майстер-класу ознайомляться з «валізою енергоефективності», яка містить понад 20 різних еко-новинок та приладів, застосування яких у повсякденному житті дозволить у рази зменшити витрати енергії та природних ресурсів, робити вагомі фінансові заощадження та зменшити негативний вплив на довкілля.

Кожен зможе виміряти електричне та магнітне забруднення свого мобільного телефону та іншої офісної та побутової техніки, а також навчиться робити енергетично-фінансовий аудит власного помешкання. З-поміж іншого буде також презентовано актуальні можливості виробництва сонячної електроенергії у своєму приватному господарстві.

До участі в семінарі-тренінгу «Від мікрокосмосу до макрокосмосу: біоетичні та екологічні виклики і християнські відповіді» запрошуються християнські лідери, працівники освіти та культури, медики, менеджери, підприємці та всі зацікавлені.

Семінар-тренінг буде проходити в конференційному залі Івано-Франківського богословського університету (м. Івано-Франківськ, вул. Гарбарська 22, 8 поверх).

 

Зареєструватися на програму можна до 25 травня за посиланням: https://goo.gl/forms/nKfOuXT6hKNKEwec2

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології