Відбулося засідання Вченої ради

26 грудня відбулося засідання Вченої ради Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. На порядку денному було три питання, зокрема: «Про затвердження Плану роботи Приймальної комісії ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого» у 2019 році», «Про профорієнтаційну роботу на 2019 рік», «Про редакційну колегію наукового вісника Івано-Франківської академії Івана Золотоустого «Добрий Пастир».

На початку засідання ректор, доктор Олександр Левицький повідомив про те, що Міністерство освіти і науки України присвоїло вчене звання доцента Івано-Франківському Архиєпископу і Митрополиту УГКЦ Володимиру Війтишину, проректору з навчально-методичної роботи, протоієрею Андрію Чорненку, завідувачу кафедри богослов’я, протоієрею Василю Гоголю, доценту кафедри богослов’я, ієрею Віталію Козінчуку та вручив відповідні свідоцтва.

Під час засідання члени Вченої ради заслухали доповіді щодо зазначених питань, обмінялися думками, висловили свої пропозиції та прийняли ухвали щодо кожного питання. Акцентовано увагу на потребі активізації профорієнтаційної роботи, організації вступної кампанії та необхідності публікацій науково-педагогічних працівників Академії у виданнях, що входять до наукометричних баз даних.

 

Інфо-центр ІФА