В Академії відбулася зустріч з представниками ісламу

04 квітня 2019 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого в рамках проекту «Зустріч з цікавими людьми» побували Муфтій мусульман України, шейх Саід Ісмагілов (Київ) та Голова ісламського культурного центру імені Мухаммада Асада (Львів) Амін Аль Касем.

Під час візиту гості виступили в ефірі обласного телебачення «Галичина», дали інтерв’ю журналістам ТРК «UA:Карпати» і ТРК РАІ.

Представники мусульманської громади України побували в бібліотеці Академії і подарували 26 примірників наукової, релігійної і пізнавальної літератури для академічної книгозбірні, зокрема, сучасний україномовний переклад Корану.

Головною подією стала зустріч зі студентами, викладачами і гостями Академії, під час якої Муфтій Саід Ісмагілов виступив з лекцією про іслам та історію мусульман. Далі присутні мали можливість задати запитання гостям та отримати змістовні відповіді.

Зустріч пройшла в дружній та затишній атмосфері. Дякуємо гостям за цікаві пізнавальні розповіді про одну із світових релігій – іслам і за щедрий книжковий подарунок!

 

Прес-центр ІФА