Проректор Академії провів одноденні семінари

13 і 17 вересня 2019 року проректор з наукової роботи Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олег Білоус провів короткострокові одноденні семінари-навчання «Євроатлантична інтеграція України. Інформування громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України».

Семінари-навчання проходили в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Учасниками семінарів були керівники структурних підрозділів Івано-Франківської обласної державної адміністрації, перші заступники голів та керівників структурних підрозділів районних державних адміністрацій і міських виконавчих комітетів, сільські і селищні голови, керівники структурних підрозділів районних рад та рад об’єднаних територіальних громад, спеціалісти структурних підрозділів Головного управління національної поліції в Івано-Франківській області.

Під час семінарів слухачів було ознайомлено з основними напрямками і принципами співпраці між Україною і НАТО, окреслено перспективи взаємодії і вступу України в НАТО. Учасники семінарів мали можливість провести дискусії щодо всіх проблем, які їх зацікавили та отримали відповіді на питання.

Також Олег Білоус провів презентацію Івано-Франківської академії Івана Золотоустого та запросив всі зацікавлені сторони до співпраці.

 

Інфо-центр ІФА