В Академії побували представники Асоціації сексологів і сексотерапевтів

На запрошення активу Студентського самоврядування Івано-Франківської академії Івана Золотоустого в навчальному закладі побували представники Асоціації сексологів і сексотерапевтів України.

Академію відвідали директор Асоціації сексологів і сексотерапевтів України Михайло Шевченко, заступник директора Асоціації Альона Алєксєєва, керівник правового напрямку Асоціації Євгенія Колько.

Відбулася зустріч гостей із проректором з наукової роботи Олегом Білоусом і головою Студентського самоврядування Андрієм Жуком. Під час перемовин обговорено перспективи співпраці Академії і Асоціації, домовлено про започаткування спільних проектів, проведення лекцій, семінарів, тренінгів тощо. Представники Асоціації сексологів і сексотерапевтів України запропонували орієнтовну тематику спільних заходів, які можуть бути реалізовані в контексті співробітництва.

Гості було презентовано діяльність Академії, зокрема, можливості інформаційно-просвітницької співпраці і матеріально-технічної бази вищого навчального закладу.

Інфо-центр ІФА