Свіжий номер "Христової ниви"

Часопис присвячений надзвичайно актуальній темі християнського подружжя. Вже з перших сторінок, пропонуємо читачеві роздуми про подружжя, як Домашню Церкву, де любов, жертва і Євхаристійне життя виступають основними чинниками успішного подружжя.

Розглядається поняття «життя на віру», яке стало нажаль звичним явищем сучасного суспільства, але перечить не тільки християнським, але і моральним засадам.

Важливою темою, яка висвітлюється у часописі є педагогічний момент виховання у християнській сім’ї, де автор пропоную поглянути на величезну значущість християнського прикладу та способу поведінки батьків, для виховання власних дітей.

Пропонується також розгляд навчання та приклад святого Івана Павла II, який насправді був Папою сім’ї, захищаючи цю інституцію від сучасних перекручень та навіть зневаги у очах світу.

Дізнатися про те, чи потрібно карати власну дитину за певні порушення і яким чином це правильно робити, допоможе стаття «Варто чи ні?».

Порушується також питання про ревнощі. Чи це насправді виключно негативне почуття? І як боротися із нездоровими ревнощами?

Часопис пропонує також здійснити чоловікові чи дружині іспит сумління, подаючи зразок такого іспиту для подружніх пар.

У розділі Медіатека, читачам запропонована цікава анотація про фільм «Крістіада», який розповідає про  жорстокі переслідування християн у Мексиці.

Стаття «Євхаристійні чуда» описує визначні надприродні історичні та задокументовані події пов’язані із Таїнством Євхаристії, у яких тіло і кров Ісуса Христа діставали реальних фізичних ознак людських тіла і крові.

Читачам пропонується також інформація про методи розпізнавання плідності. А в життєвих історія подана розповідь про канадську родину Ненсі і Патріка, які завдяки Божій благодаті цілковити змінили своє життя і оживили свої подружні стосунки надавши їм глибокого християнського змісту.

Редакція часопису