В Академії відбулися урочисті заходи

14 жовтня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулися урочисті заходи з нагоди початку навчального року для студентів заочного відділення катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту Академії.

Проректор Академії отець Андрій Чорненко привітав студентів і працівників від імені Архиєпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира Війтишина та ректора Академії отця Олександра Левицького та побажав досягнення нових висот в навчанні і науковій діяльності.

Директорка інституту сестра Віталія Іванюк виступила із вітальним словом, побажала успіхів студентам у новому навчальному році та закликала до популяризації в суспільстві фаху богослова, катехита, вчителя християнської етики.

Голова студентського самоврядування Академії Андрій Жук привітав учасників дійства з початком навчального року і відзначив важливість співпраці і взаємодії між студентами, викладачами та адміністрацією Академії.

Проректори Академії отець Андрій Чорненко і Олег Білоус вручили пам’ятні відзнаки кращим студентам за результатами минулого навчального року.

Від імені студентів перед учасниками урочистостей виступила студентка четвертого курсу Анжела Михайлюк.

Молитву посвяти студентства Пречистій Діві Марії виголосив отець Микола Мимка Згромадження святого Андрія.

Студенти Андрій Випасняк і Юлія Товстюк поклали квіти до ікони Матері Божої

Проректор Академії отець Андрій Чорненко помолився з усіма присутніми молитву на початок навчального року та окропив всіх присутніх освяченою водою.

Музичний супровід свята забезпечив гурт прослави від спільноти «Мир вам».

Варто зазначити, що ініціатором урочистостей виступила директорка інституту сестра Віталія Іванюк, якій допомагали студенти-богослови другого курсу Академії.

 

Інфо-центр ІФА
Фото – Роман Везучий