В академії відбулась презентація Енцикліки Папи Франциска "FRATRES OMNES"

10 грудня 2020 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого у рамках науково-дослідницької діяльності Катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту відбулася презентація енцикліки Папи Франциска “Fratres omnes”.

Із вітальним словом до студентів та гостей заходу звернулися директорка Катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту сестра Віталія Іванюк та директорка бібліотеки Іванна Стрихар, які підреслили виявлені старання, працьовитість та посвяту усіх ініціаторів та учасників презентації.

Науково-дослідницький проєкт обʼєднав студентів-богословів стаціонарної та заочної форми навчання, катехитів та студентів курсу «Вищої релігійної культури».

Слід зазначити, що студенти самостійно працювали над перекладом тексту енцикліки та змогли творчо синтезувати в основних пунктах навчання Папи Франциска. Тому енцикліку «Брати усі» було вичерпно представлено в усіх її 8 розділах.

Після презентації основної частини відбулася прохальна молитва за мир, братерство та дружбу в усьому світі.

Для проведення заходу було залучено музичний супровід квартету студентів-богословів під керівництвом Романа Носика.

Через комунікаційну платформу ZOOM було долучено всіх охочих до проведення презентації.

За результами даного проєкту буде видано методичний посібник «Брати усі», котрий призначений для катехитів, студентів, працівників на парафіях та всіх зацікавлених осіб.

 

Інфо-центр ІФА