Зустріч з представником міської ради

01 лютого 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулась зустріч студентів із заступником начальника експертно-аналітичного відділу та координатором молодіжних програм Івано-Франківської міської ради паном Романом Трубою.

На початку зустрічі проректор з навчально-методичної роботи, протоієрей Андрій Чорненко, привітав учасників зібрання і подякував від імені ректорату та студентства академії пану Роману за присутність і наголосив на важливості інформування студентів про можливості участі в інноваційних проєктах і програмах.

Під час зустрічі представник міської ради розповів про можливості стажування та участі у проєктах в органах місцевого самоврядування і державної влади.

Зокрема, підкреслив, що проєкт "Молодь і влада" дозволяє отримати практичний досвіду в контексті діяльності місцевої влади, даний проєкт є багатограним і дозволяє розвиватись у різних напрямках.

Також було зазначено, що під час стажування можна отримати індивідуальний графік навчання.

Роман Труба розповів про такі проєкти, як "Помічник депутата" та "Школа лідерів", які допомагають розвинути внутрішні якості людини та сприяють підготовці для написання власних проєктів.

Під час зустрічі кожен з присутніх мав змогу задати питання та отримати вичерпні відповіді.

На завершення спілкування голова студенського самоврядування Академії Андрій Жук подякував пану Роману за те, що розповів про можливості, які створює місцева влада для студентів Академії і поділився практичними порадами щодо участі у проєктах.

 


Інфо-центр ІФА
Фото – Павло Гедзик