Поетичний дебют Андрія Жука

12 травня 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася презентація першої поетичної збірки студента четвертого курсу бакалаврату та голови студентського самоврядування Андрія Жука «Ці незбагненні сутінки осінні...».

Від імені ректора Академії митрофорного протоієрея Олександра Левицького учасників презентації привітав проректор з наукової роботи Олег Білоус.

Модерувала презентацію директорка бібліотеки Академії Іванна Стрихар.

У ході презентації Андрій Жук розповів про те, як народжувалась збірка, про тематику віршів, про свої особисті переживання і почуття, декламував поезію…

З вітальними словами до автора зверталися учасники презентації: директорка Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки Людмила Бабій, духівник Івано-Франківської духовної семінарії ієрей Роман Кандрач, журналістка, ведуча програм радіо «Дзвони» Мар’яна Стринаглюк, провідний фахівець Департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Оксана Дяків, студенти Академії Василь Медик, Віталій Худзік, Віталій Попик, Роман Носик.

На творчому заході були присутні проректор з навчально-методичної роботи Академії протоієрей Андрій Чорненко, викладачі і студенти Академії, а також Оксана Матіяш, якій присвячена книга.

На завершення презентації автор збірки подякував усім за підтримку, щире слово та приємну творчу атмосферу. Присутні мали можливість придбати книжку з автографом Андрія Жука.

 

 

Інфо-центр ІФА
Фото – Павло Гедзик