Презентація поетичної збірки "Ці незбагненні сутінки осінні..."

27 травня 2021 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Івана Франка, на запрошення директорки, Заслуженої працівниці культури України, Людмили Бабій, відбулася презентація першої поетичної збірки студента четвертого курсу бакалаврату та голови студентського самоврядування Андрія Жука «Ці незбагненні сутінки осінні...».

Модерувала презентацію працівниця бібліотеки, філологиня, поетеса Ірина Футуйма.

Від імені ректора Академії, митрофорного протоієрея Олександра Левицького, учасників презентації привітав проректор з наукової роботи Олег Білоус, який наголосив на високих здобутках автора.

У ході презентації Андрій Жук розповів про те, як народжувалась збірка, про тематику віршів, про свої особисті переживання і почуття, декламував поезію…

З вітальними словами до автора зверталися учасники презентації: директорка Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки Людмила Бабій, кандидат історичних наук, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Академії Руслан Делятинський, сповідник Івано-Франківської духовної семінарії протоієрей Михайло Віхоть, головний редактор часопису «Слово» отець Роман Терлецький, голова Громадської ради при Івано-Франківській обласній державній адміністрації, громадський діяч п. Віталій Перевізник.

На творчому заході були присутні працівники обласної бібліотеки, учні шкіл, студенти, викладачі та семінаристи Духовної семінарії, а також Оксана Матіяш, якій присвячена книга.

На завершення презентації автор збірки подякував усім за підтримку, щире слово та приємну творчу атмосферу. Присутні мали можливість придбати книжку з автографом Андрія Жука.

Інфо-центр ІФА