Перше засідання вченої ради академії у 2021/2022 навчальному році

30 серпня 2021 року у Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулося засідання вченої ради. Зустріч очолив ректор академії, доктор наук із богослов'я, професор, митрофорний протоієрей Олександр Левицький.

У вступному слові голова вченої ради привітав колег з початком нового навчального року, розповів про його особливості, перспективи і завдання. На його пропозицію обговорено та прийнято рішення щодо зміни вченого секретаря вченої ради. Ректор подякував п. Іванні Стрихар за добросовісне виконання обовязків вченого секретаря та запропонував кандидатуру доцента кафедри богослов’я о. Руслана П’ясти, яку одноголосно підтримали члени вченої ради.

Про результати і перебіг вступної кампанії 2021 року доповіли секретар приймальної комісії ІФА Руслан Делятинський, директор катехитично-педагогічного інституту с. Віталія Іванюк та директор дяківсько-регентського інституту п. Любов Терлецька. 

Про затвердження змін до ОПП «Богослов’я» за освітніми рівнями бакалавра і магістра та деталями робочих навчальних планів для учасників вченої ради доповів завідувач кафедри богослов’я о. Василь Гоголь.

Щодо визнання здобутих в іноземних вищих навчальних закладах наукових ступенів та обрання за конкурсом і призначення осіб на вакантні посади науково-педагогічних працівників доповів проректор з науково-педагогічної роботи Олег Білоус. Крім того, він представив перспективний план запланованих наукових конференцій у 2021 році.

Про затвердження розподілу навчальної роботи науково-педагогічних працівників кафедри богослов’я та кафедри соціально-гуманітарних дисциплін на 2021 - 2022 навчальний рік доповіли завідувач кафедри богослов’я о. Василь Гоголь та завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський.

Порядок обрання студентами вибіркових дисциплін у 2021-2022 навчальному році обговрювали ректор академії Олександр Левицький, доцент кафедри богослов’я о. Руслан П’яста, голова студентського самоврядування Андрій Жук.

На завершення засідання ректор о. Олександр Левицький побажав усім плідної праці в новому навчальному році.

 

Інфо-центр ІФА