День знань в Академії

Першого вересня 2021 року, з нагоди Дня знань, в Академії Івана Золотоустого відбулася зустріч із цьогорічними вступниками - першим курсом бакалаврату.

На зустрічі були присутні проректор Академії з науково-педагогічної роботи п. Олег Білоус, завідуючий кафедри богослов`я о. Василь Гоголь, завідуючий кафедри соціально-гуманітарних дисциплін п. Руслан Делятинський, керівник навчально-методичного сектору о. Назар Кібель, голова студентського самоврядування Академії бр. Андрій Жук та префект першого курсу бр. Олексій Стронський.

На початку зустрічі проректор Академії привітав усіх присутніх від імені ректора митр. прот. професора Олександра Левицького з початком навчального року та побажав плідної навчально-наукової праці.

В ході зустрічі студенти змогли отримати вичерпну інформацію про структуризацію Академії на підрозділи, про адміністрацію та викладацький склад, про навчально-методичну роботу та діяльність студентського самоврядування зокрема. Під час зустрічі панувала приємна атмосфера та всі змогли отримати вичерпні відповіді на свої запитання.

 

Інфо-центр ІФА