Наукова конференція «Галич і Галицька земля в історії Європейської цивілізації»

Представник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський 29 жовтня 2021 року взяв участь у форматі онлайн в роботі наукової конференції «Галич і Галицька земля в історії Європейської цивілізації» з доповіддю на тему «Отець Володимир Самотулка – душпастир та громадський діяч».

Співорганізаторами наукового форуму виступили Івано-Франківська академія Івана Золотоустого, Національний Заповідник «Давній Галич», Відділення релігієзнавства Інституту філософії імені Григорія Сковороди НАН України, Українська асоціація релігієзнавців.

Конференція відбулася у змішаному форматі: більшість учасників зібралися в приміщенні Національного заповідника «Давній Галич», окремі долучились до роботи у форматі онлайн-зустрічі. За результатами роботи прийнята резолюція про перспективні напрями дослідження історії Галича в контексті європейської цивілізації. Матеріали конференції заплановано опублікувати в науковому журналі Івано-Франківської академії Івана Золотоустого «Добрий пастир».

Інфо-центр ІФА