Журнал «Добрий Пастир» увійшов до Index Copernicus

23 вересня 2022 року науковий журнал «Добрий Пастир: науковий вісник Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Богослов’я. Філософія. Історія» включено до міжнародної наукометричної бази Index Copernicus. Експерти достатньо високо оцінили рівень наукового журналу «Добрий Пастир», надавши йому показник ICV 2021 = 59,50.

Включення наукового журналу «Добрий Пастир» до Index Copernicus є значним досягненням у розвитку наукової діяльності колективу Івано-Франківської академії Івана Золотоустого, свідчить про його міжнародне визнання.

Варто згадати, що Index Copernicus – це польська міжнародна наукометрична база даних, заснована 1999 р., що включає індексування, ранжування та реферування журналів і статей з метою підтримки і розвитку міжнародного співробітництва між науковцями, видавцями наукових журналів і науковими організаціями. Index Copernicus складає власний імпакт-фактор на основі ретельної багатопараметричної оцінки та експертизи наукових журналів, які зареєстровані у цій базі.

Для проходження експертизи наукового журналу «Добрий Пастир» редакційна колегія у липні 2022 року провела реєстрацію в науковій базі Index Copernicus – IC Journals Master List. У процесі експертизи фахівці Index Copernicus оцінювали передусім якість наукового журналу, що визначається на підставі рівня виконання критеріїв у конкретних функціональних областях (рівень наукових статей, процедура рецензування, склад редакційної колегії, стабільність видання, рівень діджиталізації тощо), та вплив наукового журналу, що оцінюється на основі рівня цитованості журналу і відображає динаміку і ступінь його авторитету в науковому світі.

Щодо останнього показника, то, то приємно підкреслити поступове зростання рівня цитованості наукового журналу «Добрий Пастир» у ще одній наукометричній та реферативній базі – Google Scholar.

Редакція наукового журналу «Добрий Пастир», вітаючи наукову спільноту з цим досягненням, бажає всім нових звершень і успіхів у науковій діяльності!

Редколегія наукового журналу «Добрий Пастир»