Студент Академії – переможець всеукраїнської олімпіади

На базі науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія» проходила в онлайн-форматі XV Всеукраїнська олімпіада з бібліїстики. Співорганізатором олімпіади виступила Громадська організація «Всеукраїнська асоціація педагогів і психологів із духовно-морального виховання».

21 травня 2023 року відбулася урочиста церемонія відзначення переможців і дипломантів олімпіади.

Серед представників закладів вищої освіти переможцем олімпіади став студент четвертого курсу Академії Івана Золотоустого Віталій-Іван Худзік, який нагороджений дипломом І ступеня. Темою його дослідницької праці було дослідження Святого Письма в контексті патріотизму і захисту рідної землі від ворожої агресії, яке було презентовано для оцінювання членами журі.

Під час олімпіади учасники виступали із публічним захистом своїх наукових досліджень, а також виконували письмові тести на знання Святого Письма.

Журі олімпіади очолював Василь Жуковський – доктор педагогічних наук, професор, керівник науково-дослідної лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

Науковим керівником Віталія-Івана Худзіка був проректор з науково-педагогічної роботи Академії Олег Білоус.

Інфо-центр ІФА