Участь в освітньому форумі «Стратегія міста 2030»

13 червня 2023 року на базі Університету Короля Данила відбувся освітній форм «Стратегія міста Івано-Франківськ 2030», на який були запрошені представники Івано-Франківської академії Івана Золотоустого. Захід відвідав завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський.

На форумі, метою якого є обговорення ініціатив представників місцевої влади й освітянського середовища, пошук нових моделей розвитку освітньої галузі на регіональному та місцевому рівні, виступили міський голова Руслан Марцінків, заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький, представників закладів середньої, професійної та вищої освіти міста Івано-Франківська. Після пленарного засідання відбулася робота з групами представників закладів освіти міста, а на завершення – бесіда з їх спікерами.

Цей захід, на думку ініціаторів, повинен стати не тільки постійним майданчиком обговорення ідей перспективних напрямів розвитку освіти різних рівнів у межах окремої територіальної громади, але й матиме практичний вимір – сформовану програму діяльності всіх зацікавлених сторін.

Детальніше про подію дивіться в сюжеті ОТБ «Галичина».

Інфо-центр ІФА