Засідання Студентського Самоврядування

У понеділок, 18 вересня, відбулося перше засідання Студентського самоврядування Івано-Франківської академії Івана Золотоустого у 2023-2024 навчальному році.

Засідання розпочалося із молитви та вітального слова голови Студентського Самоврядування Тараса Котика.

Опісля зі словом виступив ректор Академії, митрофорний протоієрей д-р Олег Каськів, який розповів про особливості нового навчального року, а також коротко ознайович присутніз із майбутнім процесом переакредитації.

Завідувач кафедри богослов'я, пан Василь Тучапець, розповів про особливості написання курсових робіт. В свою чергу прот. Віталій Деркач, методист навчально-методичного сектору, наголосив на дисциплінарних моментах навчання та на проведенні заходів.

Після цього голова Студентського самоврядування Тарас Котик зачитав наказ, який стосувався зарахування до складу Студентського самоврядування нових учасників. Опісля розповів учасникам про план першого семестру, поділився планами, пов'язаними із науковими та культурними заходами, окреслив тематики наукових конференцій, які відбудуться у цьому семестрі.

Після цього учасники засідання мали можливість поставити запитання та запропонувати свої ідеї щодо заходів на цей семестр.

Завершилася зустріч спільною молитвою.

 

Інфо-центр ІФА