Проректор з наукової роботи взяв участь в Міжнародній конференції

26 жовтня 2018 року проректор з наукової роботи Олег Білоус прийняв участь в Міжнародній конференції “Вплив військової агресії РФ на Донбасі на міжнародну ситуацію: політичний, гуманітарний та безпековий виміри”.

Конференції проходила в місті Краматорську Донецької області на базі Антикризового медіа-центру.

В роботі конференції взяли участь науковці, аналітики, експерти, громадські діячі з України, Білорусі, Вірменії і Польщі. В ході виступів і дискусій обговорювалися проблеми внутрішньої і зовнішньополітичної ситуацій, порушення кордонів, окупації Криму і частини Донецької та Луганської областей, боротьби з інформаційною пропагандою та фейковими новинами, ситуація в гуманітарній сфері, зокрема, русифікація і релігійно-конфесійні впливи. Під час конференції окремо акцентували на питанні визволення полонених, які захоплені бойовиками на окупованих територіях і пошуку тих, чиє місце перебування невідоме.

Учасники конференції дійшли висновку, що потрібно якнайшвидше визначити шляхи і напрями локалізації військових дій задля подолання загроз системам глобальної і регіональної безпеки, викликаних агресивно політикою Росії.

 

Інфо-центр ІФБУ