Зустріч з директором бібліотеки ІФНТУНГ

Сьогодні проректор з наукової роботи Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олег Білоус та директор бібліотеки Іванна Стрихар провели зустріч із колегами з Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, а саме, з директором Науково-технічної бібліотеки, кандидатом історичних наук, доцентом Романом Пуйдою (власне, пан Роман випускник нашої Академії) та заступником директора НТБ Ларисою Цок.

У процесі спілкування обговорювали важливі питання щодо майбутнього партнерства з метою сприяння розвитку та вдосконаленню основних методів і форм бібліотечної та бібліографічно-інформаційної діяльності бібліотеки на основі новітніх інформаційних технологій та комп’ютеризації, а також щодо співпраці у культурно-просвітницькій діяльності. Учасники зустрічі окремо обговорили питання щодо можливості включення бібліотеки Академії до Методичного об’єднання бібліотек закладів вищої освіти міста Івано-Франківська, керівником якого є пан Роман Пуйда.

Гості ознайомилися з бібліотекою Академії, зокрема, з фондом Андрея Шептицького (рідкісні видання 16-18 ст.).

Відвідали Бюро УГКЦ з питань екології, директор якого професор, доктор Володимир Шеремета з приємністю презентував свої доробки.

Побували у навчальному корпусі Академії, де мали можливість оглянути аудиторії та інші приміщення.

 

Інфо-центр ІФА