В Академії проведено Біблійний брейн-ринг

01 березня 2019 року, у перший день весни, за ініціативи Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених у Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбувся Біблійний брейн-ринг між командами студентів І-VI курсів .

Що таке Біблія? В чому полягає її таємниця? Її історія та написання…

Усі присутні мали приємність поєднати свою щоденність із духовністю. Ми відкрили для себе щось більше від звичайного літературного чи історичного тексту, адже отримали прогулянку різними біблійними історіями й століттями.

Отож, розмови були про Біблію – книгу, яка охоплює один із найбільших скарбів людства. А знавці біблістики мали можливість це довести.

Журі – проректор з навчально-методичної роботи протоієрей Андрій Чорненко, викладач кафедри богослов’я протоієрей Юрій Друляк і директор бібліотеки Іванна Стрихар – оцінювало команди на ерудованість і швидкість.

Ведучий брейн-рингу студент ІІ курсу Андрій Жук активно заохочував усіх до інтелектуальної гри. Дякуємо Андрію Жуку за змістовні запитання та організацію цього заходу.

Окрема подяка всім учасникам гри за вагомі знання з даної тематики, активну участь і захоплюючу гру.

Перемогла команда студентів ІІІ курсу, які зуміли якнайшвидше груповим пошуком дати правильні відповіді на запитання, а також продемонстрували рішучу впевненість у своїх знаннях і неймовірне прагнення до перемоги. Молодці!!!

Іванна Стрихар