Підписано тристоронню угоду про співпрацю

За дорученням ректора Івано-Франківської академії Івана Золотоустого Олександра Левицького 12 березня 2019 року проректор з наукової роботи Олег  Білоус підписав договір про співпрацю між Академією, Інститутом філософії Національної академії наук України (Відділення релігієзнавства) і Національним заповідником "Давній Галич".

Процедура підписання проходила в Києві, в конфенцзалі Інституту філософії. Від імені Інституту філософії договір підписав заступник директора – керівник Відділення релігієзнавства, доктор філософських наук, професор Анатолій Колодний, від імені Національного заповідника "Давній Галич" – заступник з наукової роботи генерального директора, кандидат історичних наук Семен Побуцький. Перед підписанням угоди відбувся науково-методичний семінар, під час якого сторони обговорили напрямки співпраці, обмінялися думками щодо започаткування спільних проектів та реалізації тристоронніх програм співпраці.

Олег Білоус провів презентацію Академії для наукових співробітників Інституту філософії і відповів на запитання присутніх.

Після урочистого підписання договору працівники Інституту подарували свої наукові монографії та збірники наукових праць для бібліотеки Академії.

Інфо-центр ІФА