Профорієнтаційні зустрічі в м. Долина

12 березня 2019 року викладач кафедри богослов’я Василь Тучапець,  доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, кандидат історичних наук cестра Андрея Маслій   і студент шостого курсу Олексій Лупій з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали навчальні заклади м. Долина.

Зокрема, презентували Академію в Долинській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів № 4, Долинському академічному ліцеї № 6, Долинському науково-академічноому ліцеї «Інтелект» та Долинському науковому ліцеї-інтернет.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічей з учнями начальнику відділу освіти Долинської районної державної адміністрації пану Тарасу Королю, Голові методичного об’єднання вчителів ОХЕ п.Ірині Яблонь та методисту вчителів ОХЕ пані Валентині Лещук. Також, висловлюємо вдячність директорам вищезгаданих освітніх закладів пану Василю Воробцю, пану Юрію Петренко, пану Михайлу Чмілю, пані Аллі Шевченко та педагогічним колективам навчальних закладів!

Нагадуємо, що в суботу, 30 березня 2019 року, в Академії – День відкритих дверей. Початок в 11:00 у великому конференц-залі (8 поверх) за адресою: м. Івано-Франківськ вулиця Софрона Мудрого, 22 (колишня Гарбарська). 

Будемо раді вас бачити в Академії!!!

 

с. Андрея Маслій