Конференція у Вільнюсі

24-26 квітня 2019 року проректор з наукової роботи Олег Білоус взяв участь в роботі Міжнародної конференції експертів "Об'єднання досвіду для розробки системи ранньоного попередження і протидії гібридним загрозам".

Форум проходив у столиці Литовської Республіки місті Вільнюсі в Міністерстві закордонних справ Литви. Організатори конференції - Національний інститут стратегічних досліджень при Президентові України, Міністерство закордонних справ Литви, Центр східноєвропейських досліджень (Вільнюс).

В роботі конференції взяли участь експерти, науковці, аналітики з 14 країн. Під час роботи конференції її учасники обговорили сучасні геополітичні стратегічні і тактичні методи протистояння гібридним загрозам у світі. Особлива увага була звернута на активізацію зусиль всіх зацікавлених сторін для нейтралізації гібридних викликів і загроз щодо України.

Під час проведення конференції Олег Білоус провів перемовини з організаторами і учасниками заходу щодо можливості організації міжнародного експертного наукового форуму в Івано-Франківську на базі Академії Івана Золотоустого.

 

Прес-центр ІФА