Академію відвідав ректор Українського католицького університету

09 травня 2019 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого побували ректор Українського католицького університету о. Богдан Прах та керівник відділу студентського життя Українського католицького університету о. Юрій Козловський.

Гості провели зустріч з ректором Академії митрофорним протоієреєм Олександром Левицьким та проректорами о. Андрієм Чорненком і Олегом Білоусом. В ході перемовин було обговорено поточний стан і перспективні напрямки співпраці між двома найбільшими католицькими навчальними закладами України, накреслено пріоритетні вектори співробітництва, акцентовано увагу на необхідності проведення спільних заходів.

Ректор УКУ о. Богдан Прах поділився досвідом організації роботи та ефективного функціонування університету, розповів про методи і способи вирішення проблемних питань, які виникають в ході управлінської діяльності та запевнив у повній підтримці Академії у всіх сферах її життєдіяльності та розвитку, особливо в контексті відкриття та організації нових освітніх програм і напрямків.

Ректор Академії о. Олександр Левицький в свою чергу акцентував увагу на здобутках Академії, окремо зупинився на особливостях організації навчальної і наукової роботи та здійснення кадрової політики і фінансово-господарської діяльності.

Учасники зустрічі дійшли до спільної думки щодо необхідності поглиблення і розширення взаємовигідної співпраці у всіх сферах і напрямках.

Після проведення переговорів гості ознайомилися з наявною матеріально-технічною базою Академії.

 

Прес-центр ІФА