Зустріч із першокурсниками

З нагоди початку навчального року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулася зустріч керівництва навчального закладу із студентами-першокурсниками.

Від імені ректора Академії, митрофорного протоієрея д-ра Олександра Левицького, всіх присутніх привітав проректор з наукової роботи Олег Білоус.

Перед студентами виступили проректор з навчально-методичної роботи протоієрей Андрій Чорненко, проректор з наукової роботи Олег Білоус, завідувач кафедри богослов’я протоієрей Василь Гоголь, завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Руслан Делятинський, директор бібліотеки Іванна Стрихар, головний бухгалтер Тетяна Богуславська, керівник навчально-методичного сектору о. Назар Кібель. Представники адміністрації Академії розповіли про принципи навчально-виховного і науково-дослідницького процесів, специфіку роботи в бібліотеці, проведення дозвілля, про інші аспекти функціонування навчального закладу і відповіли на запитання студентів.

Під час зустрічі перед першокурсниками виступив також голова студентського самоврядування Академії Андрій Жук.

Згодом у читальному залі бібліотеки директор бібліотеки Іванна Стрихар ознайомила першокурсників Академії із правилами та принципами роботи книгозбірні, студенти отримали формуляри читачів та були зареєстровані як користувачі бібліотеки.

Інфо-центр ІФА