Вручення студентських квитків

03 жовтня 2019 року в Академії відбулася знакова подія – студентам перших курсів бакалаврату і магістратури було вручено студентські квитки.

На урочистості завітали Архиєпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин, ректор Семінарії отець Роман Микієвич, а також професорсько-викладацький колектив Академії.

Відкрив захід виконувач обов’язків ректора Академії отець Василь Гоголь, який розповів про процеси державного визнання Академії та наголосив, що – це перші студентські квитки, які вручаються після отримання Академією ліцензій на підготовку бакалаврів і магістрів.

З вітальним словом до присутніх звернувся Владика Володимир Війтишин, який зазначив, що надзвичайно приємно є констатувати той факт, що студенти Академії вже навчаються у визнаному українською державою закладі вищої освіти та подякував колективу Академії за ту працю, яку було зроблено задля досягнення такого результату.

У свою чергу, ректор Семінарії отець Роман Микієвич побажав студентам і викладачам Академії не зупинятися на досягнутому і прагнути до нових звершень.

Згодом, виконувач обов’язків ректора Академії отець Василь Гоголь зачитав накази для студентів бакалаврату і магістратури, а Владика Володимир Війтишин вручив студентські квитки.

 

Фото – Дмитро Дем’янів і Роман Везучий
Інфо-центр ІФА