Стипендії для студентів

10 вересня 2020 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків і депутат міської ради Роман Харук відвідали Академію Івана Золотоустого.

З вітальним словом до гостей звернувся проректор з наукової роботи Академії Олег Білоус, який підкреслив необхідність і важливість співпраці між владою міста та навчальним закладом.

Руслан Марцінків зазначив, що він особисто і міська влада приділяють значну увагу розвитку освіти і науки в Івано-Франківській ОТГ. І саме з метою підтримки талановитої молоді прийнято рішення про виділення стипендій міського голови Івано-Франківська для студентів наймолодшого закладу вищої освіти міста – Івано-Франківської академії Івана Золотоустого.

Депутат Івано-Франківської міської ради Роман Харук, в свою чергу, заявив про заснування іменних стипендій для студентів Академії, які проживають в мікрорайоні Пасічна. Стипендії від Романа Харука отримали студенти Богдан Морикін і Олександр Гарванко.

Проректор з навчально-методичної роботи Академії протоієрей Андрій Чорненко подякував Руслану Марцінківу і Роману Харуку за виділені стипендії та висловив сподівання, що добру справу підтримки освіти і науки в регіоні будуть продовжувати й інші доброчинці.

У рамках візиту директор бібліотеки Іванна Стрихар ознайомила гостей з унікальними фондами Академічної книгозбірні, зокрема з фондом митрополита Андрея Шептицького.

 

Інфо-центр ІФА

Фото – Дмитро Дем’янів