«Джанна Беретта Молла – ідеал подружнього життя та материнської посвяти»

22 квітня 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого в рамках науково-дослідницької діяльності Катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту відбувся освітньо-пізнавальний захід, присвячений жіночій проблематиціна тему «Джанна Беретта Молла – ідеал подружнього життя та материнської посвяти».

Науково-дослідницький проєкт був організований і проведений с. Віталією Іванюк, директором Катехитично-педагогічного навчально-наукового інституту.

З вітальним словом до студентів та гостей заходу звернулися с. Віталія Іванюк та о. Андрій Чорненко.

У своєму виступі с. Віталія зауважила, що свята Джанна Беретта старанно дбала про стосунки, молитву і про себе. Про психічний відпочинок і поради, що робити в конкретних ситуаціях. Також дбала про свій вигляд: шукала добре пошите вбрання, зналася на модних трендах і охоче носила модний одяг. Уже ставши мамою — їздила на лижах, бо любила кататися. «Сучасна жінка, – наголосила с. Віталія, – має завжди пам’ятати, як важливо поєднувати у собі внутрішню і зовнішню гармонію Жінки-католички, а також пізнавати та розкривати особисту цінність і гідність. Джанна завжди ходила до храму, щоби побути кілька хвилин на медитації, у тиші з Богом, і у той же час з оптимізмом і радістю відносилася до життя, яке було нелегким, реалізовувала свій власний потенціал, робила певний внесок у суспільство».

Учасники заходу долучилися до освітньо-пізнавального екскурсу як важливого контенту щодо глибинної цінності стосунків з Богом і у подружжі.

Усіх охочі мали можливість долучитися до заходу онлайн через комунікаційну платформу Google meet.

Інфо-центр ІФА