Урочисте вручення дипломів магістрам

15 червня у конференц-залі Івано-Франківської академії Івана Золотоустого відбулося урочисте вручення дипломів магістрам – випускникам 2021 року, котрі отримали кваліфікацію магістр богослов’я, богослов, викладач.

Вручення дипломів – це завжди визначна подія, адже випускний – це підведення підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли магістрантам вручили заповітні дипломи.

Напутні та щирі слова вітань звучали від ректора Академії, митрофорного протоієрея Олександра Левицького, доктора наук з богослов'я, професора кафедри богослов'я.

Також із батьківським напутнім словом звернувся засновник академії Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Високопреосвященніший Кир Володимир Війтишин, котрий привітав випускників із їхнім досягненням і висловив сподівання, що здобуті ними знання у галузі Богослов'я допоможуть у всіх сферах їхнього життя, чи то особистого чи професійного.

Зі словами вдячності від імені випускників до керівництва та викладачів звернулися Кузьмин Іванна та Роман Харук.

Щиро вітаємо вас, шановні випускники, з отриманням дипломів! Не зупиняйтеся на досягнутому!

 
   
   
   
   
   

 

Інфо-центр ІФА