В Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулося урочисте вручення дипломів випускникам бакалаврату

09 липня 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам бакалаврату 2021 року.

На свято завітали архієпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин, ректор Івано-Франківської духовної семінарії, протоієрей Олексій Данилюк, батьки, рідні та близькі випускників, представники засобів масової інформації.

З вітальним словом до учасників урочистостей звернувся ректор Академії, митрофорний протоієрей Олександр Левицький, який підкреслив важливість освіти і науки в житті кожної людини та побажав бакалаврам богослов’я і надалі розвивати кращі традиції Академії.

Привітав випускників та колектив Академії архієпископ і митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин. Владика побажав випускникам завжди гідно нести звання богослова і слово Боже людям.

Директор бібліотеки Іванна Стрихар побажала випускникам впевнено йти до своєї мрії, завжди пам’ятати свою alma-mater та підкреслила кращі сторони кожного випускника.

Продовжив вітання ректор Івано-Франківської духовної семінарії, протоієрей Олексій Данилюк, який побажав випускникам подальших успіхів та духовного зростання.

Ректор Академії вручив студентам грамоти і подяки за особливі успіхи в навчанні та активну громадську діяльність.

Випускник бакалаврату, голова студентського самоврядування Андрій Жук звернувся від імені своїх колег зі словами вдячності до керівництва Академії та професорсько-викладацького складу і запевнив у тому, що знання і досвід, отримані в Академії, будуть використані на славу Божу і розвиток держави.

   

Інфо-центр ІФА