Відбулися засідання кафедр Академії

22 і 23 вересня 2021 року в Івано-Франківській академії Івана Золотоустого відбулися два окремих, других за чергою засідання кафедри богослов’я та кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, які очолили завідувачі кафедр.

На засіданнях обговорено питання організаційної дисципліни, виконання індивідуальних планів науково-педагогічних працівників, підсумки обрання студентами вибіркових дисциплін за ОПП «Богослов’я» за освітніми рівнями бакалавра та магістра, стан розробки силабусів з навчальних дисциплін, науково-педагогічне стажування викладачів у поточному році, обговорення тематики магістерських дипломних робіт студентів першого та другого курсів денної та заочної форми навчання.

На кафедрі соціально-гуманітарних дисциплін прийнято рішення про стажування викладачів. Кафедрою богослов’я розглянуто декілька пропозицій щодо комплексної науково-дослідної тематики та запропоновано винести на наступне засідання детальне обговорення тематики дипломних робіт. На засіданнях обох кафедрах вирішено провести обговорення стану виконання магістерських дипломних робіт студентами другого курсу денної та заочної форми у форматі робочих груп, а результати обговорення долучити до протоколів кафедр.

На завершення засідань завідувачі кафедр о. Василь Гоголь та Руслан Делятинський побажали плідної праці колегам.

 

Інфо-центр ІФА